Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra. Të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre. Zëvendësministrat e emëruar janë Mentor Arifaj, zëvendësministër i Ekonomisë dhe Blerim Gashani zëvendësministër i Punëve të Brendshme.

  Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra. Të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin

Read more