Rama apo Basha? Ja kush i fiton zgjedhjet më 25 prill sipas sondazhit të fundit

Referuar sondazhit të Antonio Noto, publikuar në emisionin Tempora, opozita e bashkuar,koalicioni PD-AN dhe LSI rezultojnë fitues të zgjedhjeve të 25 prillit.

 

Sipas sondazhit, PS rezulton partia e parë me 44-48 % të votave, ndërsa PD 42-46 % të votave. LSI renditet si partia e 3-të me 6-10 % të votave.

Nëse merret mesatarja e votave, PS rezulton me 46 % e votave, ndërsa koalicioni i drejtuar nga PD dhe LSI, rezultojnë në total 52 % të votave.

Të pavendosurit nga 25 % që ishin në sondazhin e fundit të Notos, në sondazhin e sotëm llogariten në 22 %.


 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *