“Dikur e thërriste të sëmurë psiqik, sot figurë për t’u adhuruar”, Romeo Kara publikon videon e Kryemadhit për Berishën

Video ku personazhet kryesor janë Sali Berisha dhe Monika Kryemadhi po “thyen” rrjetin.

Sikurse dihet, dëshira e madhe që LSI ka për pushtet, ka bërë që dhe drejtuesit e saj të mbajnë shpesh qëndrime kondradiktore dhe qesharake.

Në një video të publikuar nga jusristi Romeo Kara ditën e sotme, është bashkuar deklarata e Kryemadhit sesi e shante ish-kryeministrin Berisha vite më parë dhe e quante enverist, fashit e të sëmurë psikik, ndërsa sot e konsideron si një figurë që është për t’u adhuruar.

Madje edhe Berisha dëgjohet në video të thotë për LSI-në: Derra dhe vetëm derra!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *