Deputetja e ‘popullit të varfër’ mban maskën 120 euro

Shefja e Grupit Parlamentar të VV’së, Mimoza Kusari-Lila, mbrëmë dhe sonte ishte shumë aktive sa i përket rolit të saj që tashmë ka brenda Lëvizjes Vetëvendosje, por ajo çfarë ka rënë në sy gjatë konferencave për shtyp ishte maska që mbante e që çmimi i saj është goxha i lartë.

Mimoza Kusari-Lila, e cila mban postin e shefes së Grupit Parlamentar të VV’së, ka qenë mjaftë aktive këtë ditë, ndërsa ajo çfarë ka rënë në sy është maska brendit “Burberry” që mbante deputetja Kusari.

Çmimi i maskës që mbante Kusari- Lila, është hiq më pak se 120 euro.

Me një kërkim të thjeshtë në internet mund ta gjeni çmimin e kësaj maske, e cila mban firmën e brendit të njohur të “Burberry”, e siç mund ta shikoni në foto çmim i saj është jo më pak se 120 euro.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *