Abelard Tahiri emërohet shef i Grupit Parlamentar të PDK-së

Grupi Parlamentar i Partisë Demokratike të Kosovës ka emëruar sot me vendim unanim shef të Grupit Parlamentar, deputetin Abelard Tahiri, përcjell Kosova Post.

Në këtë mbledhje të cilën e udhëhoqi kryetari i PDK-së, Enver Hoxhaj, u diskutua edhe për ndarjen e përgjegjësive të deputetëve të PDK-së në legjislaturën e tetë.

Pas diskutimeve të deputetëve, u caktuan edhe udhëheqësit e Komisioneve Parlamentare me të cilat do të kryesojë Partia Demokratike e Kosovës si dhe u dhanë propozimet për zëvendës kryetarët dhe anëtarët e Komisioneve Parlamentare.

 

Në legjislaturën e tetë të Kuvendit të Kosovës, PDK si partia e dytë me 19 deputetë ka nënkryetarin e Kuvendit, deputetin Bedri Hamza si dhe udhëheqë me dy Komisione Parlamentare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *