Behgjet Pacolli: Ky vend nuk është i falangave të kuqe

Kandidati për deputet nga LDK, Behgjet Pacolli, ka kërkuar votë të dielën për këtë listë së cilës i është bashkuar edhe partia e tij ARK me gjashtë kandidatë.

 

 

Ai në tubimin elektoral në Gjakovë ka shprehur kritikë ndaj kandidatit të Vetëvendosjes për kryeministër, Albin Kurtit.

“Ata të kuqtë kur erdha të votoj për Qeverinë Hoti deshën të më arrestojnë. Albin Kurti nuk kishte dhënë leje për aterimin e aeroplanit tim”, është shprehur Pacolli.

“Erdha prapëseprapë. Ata thonin se kam hyrë në Kosovë përmes bagazhit të një veture. Prapë erdha në Prishtinë. Isha i bindur dhe i vendosur që të votoj  për Qeverinë tuaj [Hoti]”.

Pacolli në fjalën e tij ka krahasuar qasjen e Lëvizjes Vetëvendosje me ish sistemet komuniste.

“Ky vend nuk është i falangave të kuqe”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *