Tolaj falënderon mbështetësit: Dalshim faqebardhë!

Kandidati i AAK-së, Arber Tolaj, aktivitetin zgjedhor e ka vazhduar në Drenoc të Deçanit.

 

 

 

“Padyshim që Vokshjanët treguan energjinë, entuziazmin dhe gatishmërinë për fitorën e radhës”, ka shkruar Tolaj.

Postimi i plotë:

Sonte Drenoci i Deçanit, ishte vendtakim i aktivistëve të Lloqanit, Sllupit Pobërgjës, Vokshit, e Hulajve, të cilët shpërfaqën fuqishëm vullnetin dhe besatimin për AAK.

Padyshim që Vokshjanët treguan energjinë, entuziazmin dhe gatishmërinë për fitorën e radhës.

Faleminderit skajshërisht familja ime e madhe.

Ju jeni shtylla dhe motivi im drejt së ardhmës.

Dalshim faqebardhë!

meRamushHaradinajpërPresident

https://www.facebook.com/102960761081375/posts/461442498566531/

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *