Tolaj takon të rinjët dhe kryesinë e Pejes

 

 

Kandidati nga AAK-ja për deputet Dr.ARBËR Tolaj ka takuar sot të rinjet e Pejes, ku ka njoftuar se fryma dhe entuziasmi për fitoren e AAK-se në Peje tash me është i madh dhe i sigurt, përcjell Al-Press.online 

Postimi i Dr.ARBËR Tolaj në Facebook

Sot në Pejë, bashkë me të rinj e anëtarësi të AAK, ku mbretëronte entuziazmi dhe fryma e fitorës.

Vazhdojmë me AAK.

#meramushharadinajpërpresident2021

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *