Shuhet nëndega e Nisma Socialdemokrate në Komoran

Nismas se Fatmir Limaj, i shuhet edhe një nen-degë ajo e Komoranit, një nder nen-deget me të fuqishëm qe kishte Nisma në Drenas, kete shuarje e ka berë të ditur sot kryetari i kesaj nendege Driton Mulaku në rrjetin social Facebook, përcjell Al-Press.Online 

 

Postimi i tije në Facebook:

 

Të nderuar antare të nisma Socialdemokrate ju njoftoj, se sot kam jap doreheqje une dhe të gjithe antaret e kryesise se nendeges se Nisma në nendeget e Komoranit,  arsyet e kesaj doreheqje jan të shumte por nuk dua të lshohem shume në keto, ju faliminderoj shume për përkrahjen e deri tashme, për vendimet e ardhëshme ju njoftojme me kohe.

Ju Faliminderit

Driton Mulaku

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *