Konjufca: Më 14 shkurt do ta kuptoni më mirë se Veliu e ka pas gabim, jo VV-ja

Glauk Konjufca nga Lëvizja Vetëvendosje ka deklaruar se për shkak të rrethanave në të cilat ndodhemi, lëre që ka ndryshuar jeta e secilit në përgjithësi dhe mënyra se si e zhvillojmë atë, por edhe fushata zgjedhore.

 

 

“VV në njërën anë, kurse në anën tjetër të gjithë të tjerët  të cilët përafërsisht i paskan qëllimet e njëjta, të cilat më së miri u zbuluan kur u bënë bashkë me rrëzu një qeveri e cila filloi të marrë disa vendime të rëndësishme për Kosovën, duke filluar nga negociatat e tek bordet e ndërmarrjeve publike.Apo kur ishte shfuqizimi i konsujve të paligjshëm, fillimi i kthimit të ambasadorëve të cilët kanë pasur një imunitet politik aty, që kishin hyrë në vitin e 56-të, përderisa ligji thotë katër vite, pra në secilën fushë sikur ato që i merrja unë në politikë të jashtme, apo në shëndetësi e drejtësi, e kjo siç duket nuk i pëlqeu dikujt dhe ata që se pëlqyen u bënë bashkë.Për këtë ne quajtëm referendum, a je për këtë gjendje apo do t’ia japësh një shanc ndryshimit”, tha Konjufca në Kanal10.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *