Nisma garon në zgjedhje me numrin që e kishte brigada e Limajt

Nisma Socialdemokrate e Kosovës në zgjedhjet e 14 shkurtit do të garojë më numrin 121.

 

 

 

Ky numër për këtë parti dhe kreun e saj, Fatmir Limaj ka edhe një simbolik tjetër të rëndësishme.

Brigada e UÇK-së e udhëhequr nga Fatmir Limaj, kishte po këtë numër, 121.

Kujtojmë se Nisma në këto zgjedhje fushatën e ka të orientuar në mbrojtjen e vlerave të luftës, ku edhe slogani i saj është ” Me Çlirimtarët”.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *