Tolaj vizton biznesët në Deçan, ku i jep mbështetje maksimale në zhvillimin dhe punen e tyre

Kandidati për deputet nga AAK-ja Dr.ARBËR Tolaj sot ka vizituar biznesët në Deçan, me konkretisht firmen e veprimtarit dhe drejtorit Ali Balaj firmen “Balaj M” ku u taku me puntoret e kesaj firme dhe i dha mbështetje në punen e tyre, njofton Al-Press.Online

 

 

Postimi i tije në Facebook:

 

Në Biznesin “Balaj M” në Deçan, përkushtimi për punë është i jashtëzakonshëm.
Aty u njoha me veprimtarinë e Drejtorit Ali Balaj, i cili drejton me profesionalizëm firmën e tij, por edhe me punëtorët e vyer, e shembullor, të cilët punojnë me sinqeritet, djersë e nderë.

Faleminderit për mikëpritjen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *