KQZ tregon afatet për akreditimin e vëzhguesve për zgjedhjet e 14 shkurtit

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bën të ditur se është duke i pritur aplikimet për akreditimin e vëzhguesve për zgjedhjet e parakohshme të 14 shkurtit.

për aplikim për të vëzhguesvet ë subjekteve politike përfundon më 5 shkurt 2021, ndërsa afati për aplikim për akreditim të mediave përfundon më 9 shkurt 2021.

Afati për aplikim për akreditim të vëzhguesve të OJQ-ve vendore përfundon më 5 shkurt 2021, afati për aplikim për akreditim të vëzhguesve të organizatave dhe misioneve ndërkombëtare përfundon më 9 shkurt 2021./kk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *