Daut Haradinaj në veri, pa eskorta dhe pa polici

Ish shefi i Grupit Parlamentar të AAK-së, Daut Haradinaj ka qëndruar sot në veri të Mitrovicës.

Haradinaj shihet krejtësisht vetëm dhe pa përcjellje të policisë apo forcave speciale.

 

 

Në këtë pjesë të Republikës së Kosovës, Haradinaj ka treguar se nuk ka nevojë për përcjellje e as frikë.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *