ARBËR Tolaj: Në këtë përvjetor Lavdie, rikujtojmë e nderojmë, strategët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Zahir Pajazitin, Edmond Hoxhën dhe Hakif Zejnullahun.

Dr.ARBËR Tolaj njëheri kandidati për deputet nga rradhet e AAK-se ka rikujtuar deshmoret e kombit Zahir Pajazit, Edmond Hoxhen dhe Hakif Zejnullahun, njofton Al-Press.Online 

Postimi i Dr.ARBËR Tolaj në Facebook:

Në këtë përvjetor Lavdie, rikujtojmë e nderojmë, strategët e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës, Zahir Pajazitin, Edmond Hoxhën dhe Hakif Zejnullahun.
Përulemi me pietet ndaj jetës, veprës dhe sakrificës së Heronjve.

Lavdi të gjithë dëshmorëve të Kombit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *