AKB-ja kërkon të falen të gjitha borxhet publike për bizneset dhe qytetarët

Aleanca Kosovare e Bizneseve prezanton platformën  me 14 kërkesa ekonomiko-sociale për pasurimin e Ligjt për Rimekembje Ekonomike drejtuar Qeverisë së Kosovës dhe Partive Politike.

 

 

AKB-ja kërkon të hiqen taksat për përpunues vendore dhe të legalizohen objektet të ndërtuara pa leje deri në fund të vitit 2021. Të falen të gjitha borxhet publike për biznese dhe qytetar të grumbulluara me vite deri në vitin 2020, qeveritë lokale të heqin taksat për bizneset, të hiqen ndëshkimet për mjetet motorike për një afat gjashtë mujor, të zhbllokohen llogaritë bankare për të gjithë qytetarët që kanë borxhe për një afat gjashtë mujor. /EO/

 

Më poshtë dokumenti me kërkesat e AKB-së:

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.