Hoti pas vendimit të PZAP-së: Ligji vlen për të gjithë

Kryeministri në detyrë i Kosovës, , ka komentuar vendimit e Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa që ka vendosur kundër ankesave të subjekteve politike, lidhur me mos certifikimin e kandidatëve të tyre që kanë probleme me ligjin.

Hoti tha se Ligjit të gjithë kandidatët për deputetë duhet të trajtohen njësoj si çdo qytetarë tjetër.

“Atë që mund të them është se ligji është për të gjithë, duhet të trajtohet njësoj për të gjithë kandidatët që garojnë në këto zgjedhje”, tha ai para medieve.eo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *