Dr.Arbër Tolaj vlerson lartë rolin e gruas si faktorë kyç në shoqerinë tonë

Dr.Arbër Tolaj sot ka shpalosur programin  me gratë nga Deçani ,ku ka vlersuar me theks të veqant rolin dhe fuqizimin e gruas në shoqerin tonë , ku nder të tjera thekson :

Gruaja shqiptare në vazhdimësi është shquar për forcën, zgjuarsinë dhe shpirtin e madh të sakrificës, duke u bërë faktor i rëndësishëm i të gjitha proceseve të shoqërisë, si një simbol i pathyeshëm dhe i stampuar mirë në historinë e vendit.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *