Dr.Arbër Tolaj merr mbështetje edhe në Drenice!

Kanditati për deputet nga rradhet e AAK-se Dr.ARBËR Tolaj sot ka vizituar Drenicen me konkretisht Likovcin ,ku mori një mbështetje te pa rezerve nga banoret e ketij fshati , njofton al-press.online

 

Ja postimi i tij në fb:

E përmbylla ditën në Drenicë, sinonimin e rezistencës dhe qëndresës.
Likovci ka filluar të frymoj AAK.
faleminderit për mikëpritje.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *