Dr.Arbër Tolaj kandidati për deputet nga AAK merr mbeshtetje edhe në Llukë të Deçanit

Kandidati për deputet nga rradhet e AAK-së Dr.ARBËR Tolaj sot vizitoj edhe Lluken e Deçanit, ku mori një mbështetje të fuqishem nga banoret e Llukës, njofton AL-PRESS.ONLINE 

 

 

Ja postimi i tijë në FB:

 

Në Llukë të Deçanit, fshatin që simbolizon trimëri, burrëri dhe besnikëri, sonte ndesha shumë mikëpritje e bujari.
Faleminderit Llukë për mbështetjen.
Mirënjohës pafundësisht.

#MeRamushHaradinajPresident

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.