Arbër Tolaj mbështetet maksikalisht në Pejë

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Arbër Tolaj, ka vazhduar takimet elektorale në qytetin e Pejës, përcjell Al-Press.online 

 

“Vazhdon mobilizimi qytetar, në qytetin që simbolizon bukurinë traditën dhe kulturën.
Sonte, Qendra dhe Jarina e Pejës flasin me zërin arsyes, mbështesin fuqishëm programin e AAK”, shkruan ai.

 

MeRamushHaradinajPresident

https://www.facebook.com/102960761081375/posts/453497219361059/

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *