Arbër Tolaj merr përkrahje nga banorët e Troboviqit

Kandidati për deputet nga radhët e AAK-së, Arbër Tolaj, ka qëndruar gjatë ditës së sotme në fshatin të Troboviqit shkruan Al-Press.online

 

 

 

Entuziazëm dhe përkrahje gjithandej.
Edhe Treboviqi konfirmon mbështetjen për Ramush Haradinaj – President.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *