Joe Biden arrin në Shtëpinë e Bardhë për t’u betuar si president

Presidenti i zgjedhur i ShBA’së para disa minutave ka arritur në Shtëpinë e Bardhë.

Joe Biden i shoqëruar nga bashkëshortja dhe nga zëvendëspresidentja e zgjedhur Kamala Harris kanë arritur në Shtëpinë më të fuqishme në botë ku pritet të betohen në detyrën e re.

Joe Biden do të jetë presidenti i 46-të i ShBA’së ndërkaq Kamala Harris do të jetë zëvendëspresidentja e parë me ngjyrë në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 

Joe Biden u konfirmua si fitues më 6 janar nga Kongresi amerikan me certifikimin e votave të Kolegjit Elektoral.Express

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.