Vajza nga Karaibet, nuse në Çellopek të Tetovës

Dhjetë vite të plota është duke zgjatur dashuria mes djaloshit nga Çellopeku i Tetovës dhe vajzës nga Karaibet.

Dashuria mes Bobi Markovskit dhe Vedelin ka filluar në Skype. Pas dy viteve komunikim, hapin e parë e ka bë Vedelin, e cila ka ardhur në fshatin Çellopek, transmeton gazeta Lajm.

Nuk është dashur shumë kohë që ata ta zyrtarizojnë dashurinë dhe të bëjnë martesën shkruan Fokus.

 

Karaibet janë në mesin e vendeve mëtë bukura ekzotike në botë, por ata kanë vendosur që jetën ta vazhdojnë në këtë fshat të Tetovës.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *