Rastet pozitive sipas komunave

Prishtina prinë e para nga komunat me 125 raste pozitive, shkruan Kosova Post.

Pas kryeqytetit, Prizreni e Fushë Kosova janë dy komunat me numër më të madh të të infektuarve.

Kjo është lista e të prekurve sipas komunave:

 

 

pozitive janë nga komunat: Prishtinë 125 raste, Prizren 31 raste, Fushë- 13 raste, Mitrovicë 13 raste, Vushtrri 9 raste, Gjakovë 8 raste, Lipjan 6 raste, Malishevë 4 raste, Podujevë 4 raste, Drenas 3 raste, Ferizaj 3 raste, Dragash 2 raste, Gjilan 2 raste, Rahovec 2 raste dhe me nga nje rast komunat Graçanicë, Istog, Kamenicë, Kaçanik, Pejë, Shtime, Skenderaj, Suharekë dhe Viti.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *