Biden motivon amerikanët: Ne do të ringjallemi nga kriza

Presidenti i zgjedhur i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Joe , ka motivuar amerikanët teksa po kalojnë kohë të vështira si rajoni më i goditur në botë nga pandemia COVID-19.

Biden thotë se mund të kalojnë nga në rimëkëmbje në .

“E di që kohët janë të vështira, sfidat janë shqetësuese, por e di që mund ta bëjmë këtë. Ne mund të krijojmë një rimëkëmbje ekonomike për të gjithë. Ne mund të kalojmë nga kriza në rimëkëmbje në ringjallje. Këto janë Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Ne e kemi bërë këtë më parë – dhe do ta bëjmë sërish”, është shprehur Biden.k.k.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *