‘Shteti, që me një dorë kursimet e tuaja t’i jep e me dy duar t’i merr’

Qytetari Ragip Gashi, përms një postimi në facebook ka shprehur paknaqësit tij në lidhje me kushtet që po i ofron shteti në aspektin shendetsor e ekonomik, shkruan Kosova Post.

“Shteti, që me një dorë kursimet e tuaja t’i jep e me dy duar t’i merr. Në Shëndetësinë e shkatrrueme ndër vite, ku hisedar janë pikërishtë këta, që sot na ‘ndihmun’ shumë me këtë ‘nëpërkëmbje’, unë detyrohem të i dërgoj në Shkup për një analizë të djalit, jo komplekse por e domosdoshme”, ka shkruar ai.

Postimi i plotë:

‘Në shenjë falenderimi për Qeverinë’

Shteti, që me një dorë kursimet e tuaja t’i jep e me dy duar t’i merr👏

Në Shëndetësinë e shkatrrueme ndër vite, ku hisedar janë pikërishtë këta, që sot na ‘ndihmun’ shumë me këtë ‘nëpërkëmbje’, unë detyrohem të i dërgoj në Shkup për një analizë të djalit, jo komplekse por e domosdoshme.

A me ju thanë ‘falemineresë’, që na e keni pru punën neve qytetarëve të ‘mjerë’ e pa përkujdesje me i mjeku fëmijët e familjarët me Kredi dhe Kursime të pleqërisë???

ZOT, ata i udhëzo e neve popullin na shpëto🤲

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *