Ndërroi jetë veterani i UÇK-së, kishte krijuar spitalin ushtarak në Likovc

Ka ndërruat jetë, Elmi Krasniqi, veteran i luftës

 

I ndjeri kishte krijuar Spitalin e pare Ushtarak në Likofc, ku ishin trajtuar shumë luftëtarë e në mesin e tyre edhe komandanti UÇK-së, Mujë Krasniqi.

 

“Me dhimbje e pikëllim të thellë lajmërojmë farefisin, miqtë dhe dashamirët se më i dashuri jon  ELMI JETULLAH KRASNIQI  I lindur me 15.09.1952 pas një sëmundje ndërroi jetë me datën 04.12.2020 duke na lënë përjetë të pikëlluar. Varrimi i të ndjerit bëhet me daten 05.12.2020 në fshatin Qabiq ne lagjen e Krasniqve ne ora 15:00. Për shkak të situates se krijuar ju lusim që në varrim të mbani distancë për sigurinë e shëndetit. Të pikëlluar familja Krasniqi”, thuhet në njoftimin e familjes.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *