Bora e parë, këtë fundajavë pritet rënie e temperaturave

Temperaturat po bien këtë fundjavë derisa bora e parë mbuloi disa pjesë të Mbretërisë së Bashkuar.

Temperaturat shënuan rënie në Skoci dhe  Shobdon.

Ndërkohë pjesë të tjera të vendit pritet të kenë temperatura deri në 14 gradë celsius.

Po brenda natës temperaturat pritet të bien në 1 ose në 2 gradë celsius në vendet rurale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *