“Kur na u strukshim, ky zotni i ka çu në kamë 100 mijë vetë në Prishtinë, me ni pushkë n’Drenicë

Profesori Ardian Kastrati, thotë se Sami Lushtaku dhe të gjithë ushtarët e UCK-së, janë më meritorët për lirinë e Kosovës.

 

 

“Ky zotnia e ka cu në kamë ni Prishtinë, me ni pushkë qatje në Drenicë, 1oo mijë veta i ka cu në kamë. UCK është e shenjtë, mision të shenjtë ka pasë, Mas luftës kur u kthy ky zotnia, ky i ka kthy ata serbët që janë në ata fshatra, e cka po flasim tash na, po flasim për Gjykatë Speciale. Unë jam tuj iu filë të rinjve”, ka thënë ai.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *