Nga nesër fillon aplikimi për patentë shofer

Nga nesër, më 1 tetor do të fillojë aplikimi për patentë shofer.

Kështu ka njoftuar Agjencia e Regjistrimit Civil e Ministrisë së Punëve të Brendshme.

 

“Aplikimi do të bëhet në të gjitha Qendrat për Pajisje me Dokumente, sipas procedurave të përcaktuara në Udhëzimin Administrativ Nr. 08/2020, për Përcaktimin e Formës, Përmbajtjes dhe Procedurës së Lëshimit të Patentë Shoferëve ndërkombëtar në Republikën e Kosovës”, thuhet në komunikatë.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.