Gazetari Fitim Çeku mundohet t’ia ule imazhin kompanise se derivative të naftes Shell Kosova

Dje rreth orës 18:05 gazetari i një portali ka denoncuar pronarin e kompanise se derivative z.Lulzim Kryeziu kinse se ka sulmuar fizikisht,por e verteta është ndryshe ky pseodo gazetar ka shkuar të i kercenoje menaxherin dhe të i kerkoje para për sponzor dhe ne ate moment ka qen edhe present edhe pronari Lulzim Kryeziu pronar i Shell Kosoves, dhe pasi nuk ka arritur të dakordohen me menaxherin e kompanise në dalje ishte pronari Lulzim Kryeziu dhe ne ate moment tenton të sulmoje pikerisht Lulzim Kryeziun ,njoftonAl-Press.Online

Gazetar dhe portale te ndryshem për shume pak pare jane të shitur,andaj është mire të mos dezinformohen në media lajme të rreme dhe te paverteta!

al-press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *