Zeka: Para Speciales do të dalin Komandantët e UÇK-së të cilët natën me uniforma serbe e i vranë diamantet shqiptarë

Ish deputeti dhe gazetari Milaim Zeka tha sot se arrestimi i Salih Mustafës nga Gjykata Speciale duhet të merret me shumë seriozitet, dhe se nga kjo gjykatë shumë patriotë dhe spiunët patriotë do të dalin lakuriq . Lakuriq do të dalin ata që vranë vërtet në madhësinë e Avni Rrustemit, por edhe ata që kanë vrarë diamantë shqiptarë, për t’u pastruar nga kazani i mutsihanës serbe.

Ky është postimi i plotë i Milaim Zekës.

 

Do dalin lakuriqe patriote e spijuje patriot. Do dalin lakuriqe te atille qe vertete kane vra ne permasat e Avni Rrustemit, po edhe te atille qe kane vra diamante shqipetar, per ta pastruar veten nga kazani i mutsihanes serbe.

Do dalin fakte tronditese per shume individ qe i kemi mbajtur per heronje, ka ne mesin e tyre qe vertete jane shpallur te tille, po qe ne fakt tere jeten kane punuar dhe vepruar kunder interesave te shqiptareve, e per llogari te Serbise.

 

Do dalin njereze perpara tribunalit te Gjykates Speciale qe diten jane sjellur si komandante te UÇK se, po naten kane veshur uniformen serbe. Keto fakte i kane ditur edhe Hashim Thaçi, edhe Kadri Veseli, edhe Ramush Haradinaj, edhe shume te tjere.

Gjykata Speciale nuk do te denoje njereze vetem fizikisht, po edhe moralisht. Atje do dalin dokumenta e deshmi tronditese, per shume udbasha, qe ne i kemi mbajte per patriota, te shenderruar deri ne heronje kombetar.

Ata qe jane diamant perballe Serbise, te tille do kthehen. Shkelqimin e tyre nuk munde ta zbehe asnje qerre plehu te Serbise!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *