Detaje nga Karaçeva: Polic dhe fetar, por mashtues dhe kontrabandues

Aksioni i natës së 18 shtatorit në Karaçevë – i mbuluar ekskluzivisht nga indeksonline – nxorri në pah se në mesin e të arrestuarve kishte dhe policë.

Në mesin e të arrestuarve ishte dhe polici Feat Zeqiri dhe siç ka mësuar Indeksonline nga burime brenda policisë së Kosovës, ai është i njohur për mashtrime, prostitucion, shitje-kontrabandë, shitje tokash në të zezë etj.

Sipas burimit, pos që ishte fshehur nën uniformën e policisë, polici Zeqiri gjithashtu përdorte dhe fenë si mbulesë për veprimtaritë e tij të paligjshme.

Polici Feat Zeqiri është nga fshati Livoç i Gjilanit.

Indeksonline do të ju mbajë të informuar në vazhdimësi për të rejat nga aksioni në Karaçevë.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *