Heroike: Policia e Kosovës shpëton fëmijën 4 vjeçar që ishte i mbyllur vetëm në një banesë

Para pak minutash Policia e Kosovës ka arritur të shpëtojë një fëmijë 4 vjeçar.

Rasti ka ndodhur në komunën e Fushë Kosovës, ku i njëjti, mësohet të ketë qenë i vetëm dhe i mbyllur në një banesë.

Pas intervenimit të Policisë së Kosovës është bashkuar me familjen e tij.

Padyshim puna e pjesëtarëve të Policisë së Kosovës është gjithmonë për t’u lavduar dhe duartrokitur!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *