Haradinaj përshëndet marrëveshjen: Shqetësimet tona për Ujmanin u reflektuan në të

Lideri i Aleancës për Ardhëmirë e Kosovës (AAK), Ramush Haradinaj, e ka përshëndetur Marrëveshjen e nënshkruar sot në Shtëpinë e Bardhë!
Haradinaj shkruan në rrjetin social Facebook se miqtë e vërtetë gjithmonë e kuptojnë shqetësimin e drejtë.

“I lumtur që shqetësimet tona në pikën kontestuese për Ujmanin, kanë reflektuar në Marrëveshjen e nënshkruar.”, shkruan ai.
Haradinaj tutje thotë se  besimi në rolin dhe angazhimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës gjithmonë ka qenë i paluhatshëm dhe i tillë mbetet!
“Faleminderit President Trump! Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës!”, përfundon Haradinaj.

Ja postimi i plotë:

E përshëndes Marrëveshjen e nënshkruar sot në Shtëpinë e Bardhë!Miqtë e vërtetë gjithmonë e kuptojnë shqetësimin e drejtë. I lumtur që shqetësimet tona në pikën kontestuese për Ujmanin, kanë reflektuar në Marrëveshjen e nënshkruar.Besimi ynë në rolin dhe angazhimin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës gjithmonë ka qenë i paluhatshëm dhe i tillë mbetet!Faleminderit President Trump!Zoti i bekoftë Shtetet e Bashkuara të Amerikës!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *