Dritan Abazoviq: Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut, nëna dhe babai i tij kanë qenë serbë

Në një intervistë për mediumet malazeze, shqiptari Dritan Abazoviq i cili me katër deputetët e fituar me partinë URA është bë vendimtar për formimin e qeverisë malazeze, ka vlerësuar se Ulqinit nuk i nevojitet përmendore e Skënderbeut.

Abazoviq në këtë intervistë thotë se Skenderbeu është figurë “militare”, duke insistuar se në Ulqin nevojiten figura paqësore.

Abazoviq poashtu shpreh mendimin se prindërit e Skënderbeut nuk kanë qenë shqiptarë, por serbëIntervistën e tij në gjuhën serbe mund ta përcillni në videon më poshtë:

www.al-press.online

 

Ndoshta ju pëlqen!/Al-Press.net/ Ndaje artikullin me

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *