Ky është shqiptari i pare në botë,që ka berë konceptin dhe dizajnin me të veqant të ushqimit Probell!

Shqiptarët në botë ku do që janë po e bajn krenar popullin dhe shtetin e Kosovës,pas sportit dhe muzikes ku tashme bota na njeh,tani Gazmend Peci një shqiptar nga Mitrovica e Kosovës që jeton në Suedi, ka bere dicka shume të veqant qe së ka berë askush me pare,pra është krijues i dizajnit të pakteimit të ushqimit dietal Probell i vetemi në botë njofton Al-Press.Online

Probell Nutrition fillon paketimin unik për shtesa dietike me të cilat gjithashtu mund të stërviteni Për shumë njerëz, ushqimi i rregullt është i mjaftueshëm për të marrë atë që i duhet trupit. Por nganjëherë, një shtesë dietike e vitaminave ose mineraleve është e nevojshme për të plotësuar dietën e tyre. Jo më pak nëse stërviteni. Problem Nutrition Suedez tani po fillon një shtesë të re dietike me një model paketimi mjaft unik. Probell Nutrition tani po fillon një paketë të re për shtesa dietike, me të cilat mund të stërviteni edhe ju. Paketa është projektuar si një kazan dhe mund të mbushet me rërë pasi përmbajtja të ketë mbaruar, që do të thotë se mund ta përdorni nëse doni të ekzekutoni stërvitjet tuaja funksionale. – Këto janë shtesa dietike me cilësi të lartë në një paketë të zgjuar që mund të trajnohet për tu përmbledhur. Ne jemi vetëm në të gjithë botën me thjesht një zgjidhje të tillë paketimi që ne kemi patentuar gjithashtu, thotë Gazmend Peci, themelues dhe CEO i Probell Nutrition

 

 

. Trajnim funksional Vitet e fundit, kettlebells janë shfaqur në gjithnjë e më shumë palestra dhe ambiente stërvitore në të gjithë vendin. Shtë një mjet i vjetër trajnimi që e ka origjinën në Rusi. Në pamje, ajo i ngjan një topi topash me doreza. Kettlebells janë bërë të njohura për shkak se ata trajnojnë disa grupe të muskujve dhe funksione në trup në të njëjtën kohë, të ashtuquajturin trajnim funksional. – Ne donim të krijonim një produkt që ishte i lehtë për t’u porositur, i lehtë në magazinë dhe i lehtë për t’u përdorur në trajnimet e tyre

 

.   Do të ishte gjithashtu në dispozicion në shumë variante të ndryshme me shije të ndryshme, në mënyrë që të mos rrezikoni të mërziteni, thotë Gazmend Peci. Mirë për mjedisin Probel Nutrition gjithashtu merr epërsi kur bëhet fjalë për paketim të qëndrueshëm që është i mirë për planetin tonë. Shtesat e zakonshme shiten kryesisht në pako që hidhen kur përmbajtja ka mbaruar. – Ne mendojmë se kjo është një humbje. Gama jonë e re e produkteve shtesë të dietave është më e butë për mjedisin sepse paketimi gjithashtu mund të përdoret kur përmbajtja të ketë mbaruar.

 

Thjesht derdhni në rërë dhe dilni dhe bëni një kthesë përpara ose një rresht, shpjegon Gazmend Peci!

 

 

/al-press.online/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *