SKANDALOZE:Kryetari rinisë së PDK-së në Drenas ,shpërndanë dezinfektues dhe maska me logo të PDK-së!!

SKANDALOZE:

PDK-ja në Drenas shpërndanë maska dhe dezinfektues, por nuk harron ta vendos edhe logon për t’i marrë meritat

E këtë detyre duket që ju ka dhëne Kryetarit të rinisë në Drenas Egzon Zariqi ,që është i afërt me Deputetin e PDK -së Ferat Shala ,ai u pa në këtë aktivitet dukë vendosur dezinfektues në shtylla elektirke dhe duke shpërndarë maska qytetarëve ,e për këtë duke përdorur logon e Pdk-së!
Në profilin e tijë në Fb shihët që është përkrahes i deputetit Ferat Shala,përcjellë Al-Press.Online

••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••
Rinia e PDK-së morën një aksion për të shpërndarë sot maska dhe dezinfektues.

Sigurisht, ata nuk harruan që ta vendosin logon e tyre në dezinfektues, për të marrë meritat.

Deri tash nuk dihet nëse logo është vendosur edhe në maska./www.al-press.online/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *