Milani dhe Bologna – Drejtpërdrejt LIVE

Ndeshja zhvillohet në San Siro dhe fillon në ora 21:45.

https://sites.google.com/view/kosovarii/shikoni-ketu-milanin?authuser=1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *