Hoti në konferencë në orën 16:00

Kryeministri i Kosovës, , sot do të mbajë konferencë për media.

Sot ka filluar edhe takimi për dialogun mes Kosovës dhe Serbisë.

Takimi mbahet nëpërmjet videolidhjes sipas njoftimit të EEAS dhe ka filluar në ora 10:00. Në takim gjithashtu marrin pjesë edhe Përfaqësuesi i Lartë i BE-së, Josep Borrel, dhe Emisari Special i BE-së për dialogun -Serbi, Miroslav Lajçak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *