Endrit Zabergja nipi i Fatmir Limaj shetitet në Qeveri si në “bahçe babes”

Nipi i Kryetarit të Nisma Socialdemokrate Fatmir Limaj,Endrit Zabergja shetitet në ministri të Nisma nga mengjesi e deri në fund të punes duke punusuar shoke dhe militantë të kesaj partie ,përcjell Al-Press

Foton e fundit shihet në ministrin e Kultures ku udhëheqe Valdete Dushica-Bajrami dhe të Zv.Kryeministra e Kosovës Albulena Balaj Halimi /al-press.online/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *