Aleancës për Shqiptarët: Uoker kërkon mbështetje për Selën

Ish kongresmeni amerikan Xhozef Diaogardi do t’i bashkangjitert fushatës së dhe Alternativës.

Këtë e njoftojnë nga partia e Selës, pas një tubimi të mbajtur në Nju Jork në të cilin ka marrë pjesë edhe Uilliam Uoker.

“Është koha që shqiptarët në Maqedoninë̈ e Veriut të bëjnë̈ ndryshime, siç ̈hen ndryshime në mbarë botën demokratike. Më vjen keq që me vite janë gënjyer nga garnitura e tyre në pushtet, e cila pas zgjedhjeve ka harruar premtimet e veta”, ka thënë Uoker në takim me diasporën shqiptare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *