Sekretari organizative i Rinisë së Nisma-s,merr detyrën si këshilltarë politikë i Blerim Kuqit të AAK-së

Sekretari organizativë i rinisë së Nisma Socialdemokratë Vullnet Luzhnica sot nëpermjet Facebook ,ka treguar që ka marrë poziten e këshilltarit politikë në Ministrinë e Zhvillimit Ekonomikë dhe të Ambientit të udhehequr nga Blerim Kuqi njoftnë AL-PRESS.ONLINE

Ja postimi i tijë në FB:

Kam nderin dhe kënaqësinë të jem përkrahë bashkëvendësit tim Ministrit Blerim Kuçi si Këshilltar Politik, në Ministri të Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit, është nder dhe privilegj të jem në shërbim të institucioneve të vendit!

Na prift e mbara!

▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️

Kohëve të fundit kjo parti ka pasur shume largime për shkak të paknaqesivë që janë bërë në këtë subjekt,ditë me parë u largua edhe Isa Xhemajlaj kryetar i degës së Nisma në Drenas ,sipas burime që kemi mbrenda Nisma e konfirmojnë së ka shume paknaqësi nga shume zyrtare për shkak të pozitave të fundit në poste të larta si Ministra dhe të zv.ministrave që kan derguar Nisma!!

Nga ana tjeter ende nuk ka as një qëndrim zyrtar nga Krytari i ksajë partie Fatmir Limaj as nga subjekti që ai drejton Nisma Socialdemokratë!!/Al-Press.online

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *