Krizë në martesën e Tolgahan dhe Almedës? Flet vet aktori turk

Tolgahan flet për marrëdhëniet me Almedën.

Disa nga mediat turke kishin shkruar për një acarim të marrëdhënieve mes Almedës dhe bashkëshortit turk gjatë izolimit, shkruan lajmi.net.

Aktori turk ishte parë nga gazetarët në një sallon për meshkuj në Etiler, dhe nuk mundi t’iu shpëtoj pyetjeve të tyre lidhur me shqiptaren.

Tolga ka përgënjeshtruar të gjitha lajmet duke thënë:

“Ne jemi shumë të lidhur me njëri-tjetrin. Pas ardhjes së Efehan, nuk e kam kuptuar si ka kaluar koha. Madje, këta dy muaj e gjysmë kanë kaluar shumë shpejt për mua”. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *