Sot, u përkujtua jeta dhe vepra e Dëshmorit të Kombit Komandant Milazim Kiqina

  1. Sot, u përkujtua jeta dhe vepra e Dëshmorit të Kombit Komandant Milazim Kiqina

Në shenjë të veprës heroike të Dëshmorit Komandant Milazim Kiqina sot Lideri Ramush Haradinaj ndau Medaljen, “Me besim në ZOT, Atdhe e Shtet”.

Të përjetshëm janë Dëshmorët e Kombit, Lavdi🇦🇱

heroike të Dëshmorit Komandant Milazim Kiqina sot Lideri Ramush Haradinaj ndau Medaljen, “Me besim në ZOT, Atdhe e Shtet”.

Të përjetshëm janë Dëshmorët e Kombit, Lavdi🇦🇱

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *