Kujdes kur investoni në kryptovaluta

Në ditët e sotëm janë mjaft të njohura shumë emra të ndryshëm në internet të kryptovalutave dhe investimet janë çdo ditë e më shumë në rritje por ka edhe prej atyre që jan mashtruese për valutat që qarkullojnë sotë në profilet e facebook Ardian Neziri dhe Valton Tahiri kan publikuar disa prej tyrë ata pothuajse çdo ditë publikojnë mashtrime të ndryshëm në internet.
Në postimin e fundit ata na njoftuan për mashtrimin e radhës të cilën mundë të ndjekin me poshtë.

#KUJDES SCAM !!
Kompania BitMart për exchange është scam përveq që vjedh të dhenat tuaja bankare vjedh identitetin tuaj ID( Letërnjoftimin ) dhe ju mundëson që ti shtoni kryptovalutat tuaja dhe asnjëhere nuk mundeni ti terheqni valutat tuaja.
Kemi edhe fakte ku disa Shqiptarëve ju kane vjedh mijera euro KENI KUJDES !!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *