Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra. Të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre. Zëvendësministrat e emëruar janë Mentor Arifaj, zëvendësministër i Ekonomisë dhe Blerim Gashani zëvendësministër i Punëve të Brendshme.

 

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar dy zëvendësministra.

Të cilëve u ka uruar suksese në plotësimin e detyrave dhe përgjegjësive të tyre.

Zëvendësministrat e emëruar janë Mentor Arifaj, zëvendësministër i Ekonomisë dhe Blerim Gashani zëvendësministër i Punëve të Brendshme.

 

 

 

Deri më tani, me vendim të Kryeministrit të Republikës së Kosovës, janë emëruar 21 zëvendësministra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *