Shtetit i duhen 3 vota për të mos shkuar në zgjedhje të reja, Dulla, Hoti e Dritoni “tu nejt për pikë të qejfit në Kuvend”

Drejtori i Instituti EPIK Demush Shasha, ka ironizuar me deputetët e Lidhjes Demokratike të Kosovës, të cilët nuk kanë marrë pjesë në votim për presidentin.

Shasha ka thënë se derisa shtetit i duhen edhe 3 vota për të mos shkuar në zgjedhje të reja, Avdullah Hoti, Agim Veliu dhe Driton Selmanaj, po qëndrojnë në Kuvend “për pikë të qejfit”.

 

Shtetit i duhen 3 vota për të mos hi në zgjedhje të reja. 3 vota për të mos të hi edhe në një krizë politike.

E Agimi, Dulla dhe Dritoni janë tu nejt aty për pikë qejfi. #ShtetiShtet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *