Rritje e madhe e VV-së në Drenicë, ajo mori mbi 8mijë vota në Drenas dhe Skenderaj!

Mbi 8 mijë vota ka marrë Lëvizja Vetëvendosje në Drenicë.

Në Drenas ka marr 5.048 vota apo 24,14% kurse në Skenderaj ka marr 3.063 vota apo 18,36%.

Ndonëse PDK ka fituar bindshëm në këtë rajon, VV-ja është renditur e dyta në të dyja komunat.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *